Followers

Doakan Yang Terbaik....

Wednesday, April 25, 2012
Salam.

Aduuuhh...sekarang dah 3 pagi. Nak tido tak boleh, ini mesti minum nescafe maghrib tadi. Sekarang dah tak boleh tidur. Dah la petang nanti nak exam madah last, kalau tertidur lepas subuh nanti, naya macam nie...

Sekarang ni Asyraf dah berada dalam peperiksaaan. Kalau diikutkan jam sekarang, sepatutnya hari ini adalah hari terakhir Asyraf mengambil peperiksaan akhir untuk selama-lamanya di KUIN nie. Satu penghormatan dan kemuliaan pula tu, bila diletakkan madah Quran 8 juzuk sebagai madah akhir. Walaupun dari sudut lain, ianya adalah strategi tektikal untuk mengelakkan bebanan kepada yang akan mengambil peperiksaan Quran 6 juzuk. Bagus aturan HEA nie.

Apapun, kena sambung menghafaz. Carrymark tak check pun. Biarlah. Tinggi ke, rendah ker, nak kena jawab bagi penuh jugak dalam tahriri nanti. InsyaALLAH, segala yang terbaik akan dilaksanakan nanti dalam dewan peperiksaaan.

Habis exam, nak balik rumah. Jumpa lagi yeaaa.....

6 orang mengarut:

  1. IEMAN QAISARA said...:

    Tahniah..
    tak nak sambung master ka?

  1. terima kasih. tak pasti lagi nak ambil ke tak...

  1. IEMAN QAISARA said...:

    Jika ada peluang dan ruang, sambung lah..tak rugi. Sekadar cadangan.

  1. ruang dan peluang itu ada. kewangan ja yang tak menentu

  1. IEMAN QAISARA said...:

    insya-Allah, dengan izin Rabb,,pasti di lapang kan jalan..Amin

Post a Comment