Followers

Orang Bodoh Buat Isu Bodoh

Sunday, April 10, 2011

Salam.

Baru-baru nie pelajar Tahfiz INSANIAH mengadakan demonstrasi. Demonstrasi aman yang mahaukan Sekolah Insan Bestari keluar dari bangunan tahfiz itu.

Tetapi kan, ada seekor tikus bodoh yang ntah apa-apa buat isu bodoh. Tak dak kena mengena langsung demo ni dengan Kumpulan Mahfuz, Kumpulan Amiruddin atau Kumpulan Sungai Limau. Diorang ingat kerajaan sekarang berpuak-puak seperti kerajaan Perlis kot.

Kerajaan Perlis memang terbukti berpuak-puak. Mufariqu lil jamaah. Rujuk post ni. Klik.

Cuba tengok ke link yang Asyraf berikan nie. Nampak sangat teruk. Klik


Walau apa pun yang berlaku, saya tetap sokong MB. Dengan Rektor, kena betulkan apa yang salah. Itu ja.

3 orang mengarut:

  1. fatin nasibah said...:

    salam.. blog UMNO ya nta letak link tu?
    ana cadangkan spy post nta ni ada sikit ulasan berkenaan isu ni dari nta sendiri.
    blog yg nta letak link tu pulak yg lebih byk membebel. meluat pulak nk baca blog tu..
    maaf.. sekadar pandangan peribadi..

  1. Cayalah!! said...:

    baik...nnti ana cuba jelaskan....exam mood skrg...

  1. fatin nasibah said...:

    o0o.. ok =)
    all the best..

Post a Comment