Followers

Seni Bahasa Badan

Sunday, April 29, 2012
Salam. 

Sepanjang hari ini, tiada kerja sangat yang nak dibuat. Cuma ambil kesempatan yang sekian lama tertangguh, iaitu membaca. Memamng gila sikit dalam nak membeli buku nie, kena pulak tajuk-tajuknya best. So, buku pertama yang diambil ialah buku Seni Bahasa Badan. Penulisnya En Syahrul Nizam, pensyarah UNIMAS. 

Buku ini banyak menceritakan keadaan fizikal anggota badan bila berada dalam beberapa situasi. Pelbagai gaya berjaya ditunjukkan dan penulis berjaya memberi penafsiran yang agak tepat. Itu pun kena tahu, perlbagai rujukan yang telah dilakukan sebelum mengeluarkan buku ini.

Apa pun, enjoylah buku nie....


Inilah buku yang dibaca.

Ini dalam softcopy yang lebih jelas. Sumber dari PTS.

Illustrasi juga ditunjukkan supaya lebih difahami.

4 orang mengarut:

  1. babycomel said...:

    Saya pun baru je membaca buku Act Like A Lady, Think Like A Man -Steve Harvey..
    Byk ilmu tentang perhubungan & tentang lelaki-apa yang ada dalam minda orang lelaki ni.. Nice book,

  1. baca buku satu lagi, why women can't read map. bagus jugak buku tu....

  1. syahrulnizam said...:

    Terima kasih kerana membaca buku Seni Bahasa Badan. :)

  1. sama2 tuan Syahrulnizam. boleh jmput mai kedah nanti...

Post a Comment