Followers

Study Group Di Puncak Beris

Saturday, April 16, 2011
Salam. Apa khabar semua??

Alhmdulillah, dah lama Asyraf tak menulis sesuatu di sini. Dengan musim peperiksaan ini, ianya mengambil banyak masa Asyraf untuk meluangkan masa dalam blog ini.

Asyraf sebenarnya baru balik dari study group di D' Puncak Bris Lake Resort bersama sahabat-sahabat Usuluddin 3. Sebenarnya rancang lama dah, cuma tunggu masa saja memandangkan kami ada syawafi Qur'an pada hari Selasa.

Hari Rabu tu, terus kami ke sini lah. Sampai pun dah malam, sempat jugak kami study 1 madah. Memang hampir semua madah kami study. Tenang giler. Tak kalut dengan kerja lain. Handset pun dah tak dak line, mana boleh mesej masuk.

Pemandangan di sini agak baik. Rumah batu kami duduk pun tepi tasik ja, pondok pun menghadap tasik, elok benar la nak study. Sejuk mata memandang. Sejuk lagi melihat isteri depan mata. Haha.

Kami duk dalam 2 malam ja, so kena bayar RM 120. Setel. Share RM 20. Murah kan?

Asyraf cari juga info tentang tempat ni. Ada beberapa blogger yang biasa melawat tempat ni dan berkongsi pengalaman mereka. Boleh baca di SINI & di SINI

Ok lah, nanti sembang lain na?? Banyak benda nak buat lagi ni. Jumpa lagi.


Gambar Sekadar Hiasan


2 orang mengarut:

  1. anyss said...:

    Assalamualaikum,
    Bestnye study kat tempat ni...

  1. Cayalah!! said...:

    yea...nanti datanglah sini. tempatnya memang best^_^

Post a Comment