Followers

Jalan-Jalan PC Fair

Monday, February 7, 2011
Salam.

Petang tadi lepas asar Asyraf ke PC Fair mini di City Plaza bersama-sama Asyraf Zainol dan Syafiq Ishak. Kebetulan ada, Asyraf memang dah lama nk beli external memandangkan bahagian D pada laptop pun dah penuh. Ni la sebab banyak sangat save adobe dengan ulead, semua fail berat-berat belaka.

Dekat RM200 jugak la dihabiskan hari ini. Nak buat macam mana, memang kena guna pun. Tak pa, duit habis untuk harta benda keperluan, mukan habis tang makan. Hehe. Pic bawah adalah jenama yang Asyraf beli.

2 orang mengarut:

  1. anas said...:

    hard disk yg aku bagi tu pun dah penuh ka?

  1. Cayalah!! said...:

    aku pun dh x ingat yang mana...

Post a Comment